Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DESCRIPCIÓ

La Botigueta és una casa rural/vacacional amb molt d’encant. Hi trobareu totes les comoditats d’una estància 5⭐️ amb el confort d’una llar.

La Botigueta és una casa centenària que havia estat propietat del Monestir de Poblet.
El poble de Bellmunt fou venut per part del rei Ferran I als monjos de Poblet el 5 de desembre de l'any 1414 i aquests utilitzaven la casa per cobrar els impostos i les rendes que aplicaven als habitants dels pobles de les seves terres, d'aquí li ve el nom de "La Botigueta".
Podem veure l'escut del Monestir de Poblet a sobre el dintell d'una de les finestres de la casa que antigament, i abans de la reforma, havia sigut l'entrada principal.


Situada en el petit i tranquil poble de Bellmunt d’Urgell, comarca de la Noguera. Cuna de l’escriptor Domènec Pallerola i Munné.

Bellmunt és conegut en tota la terra ponentina com el “Balcó de l’Urgell”, ja que per la cara nord pot contemplar-se una gran perspectiva dels Pirineus i per la cara sud s’albira la Plana d’Urgell.

La casa té cabuda per a 8 persones, la qual es troba completament equipada amb 4 habitacions dobles, dos banys complets i un de cortesia, una cuina, un menjador, una sala d'estar, una piscina privada en un meravellós jardí... A més a més la casa disposa de tovalloles, llençols, mantes, xampú, gel de bany...

Per més informació:

La Botigueta de Bellmunt, C/Baixada St. Bartomeu 1, 25336 Bellmunt d'Urgell

(+34) 600 579 745 - Margarita Farreny

labotiguetadebellmunt@gmail.com

Instagram: @labotigueta_de_bellmunt